Hokej - České Budějovice - Lukáš Žálčík
Foto: http://www.ceskokrumlovsky.denik.cz/

Video: Lukáš Žálčík možná zamíří do Prostějova, do Českých Budějovic však míří další posily

Hokej - České Budějovice - Lukáš Žálčík

Mladý útočník Lukáš Žálčík by měl zamířit do Prostějova na měsíční hostování. V letošní sezóně za České Budějovice sehrál celkem 18 utkání, ve kterých získal celkem šest bodů (3+3).

Šestadvacetiletý útočník především vyniká svojí bruslařskou schopností, ale také má velmi šikovné ruce. V minulosti hrával za Spartu či Litoměřice a po skvělých výsledcích si ho všimlo vedení v Českých Budějovicích, které mu nabídlo smlouvu, která se neodmítá. Ihned zaujmul fanoušky, ale i vedení se radovalo z dobře investovaných peněz, jelikož minulou sezónu nasbíral sedmnáct branek a několik asistencí.

Podle serveru hokej.cz a lhkjestrabi.cz měl Lukáš Žálčík zamířit do Prostějova na měsíční hostování.  To ale dementuje PR ředitel Tomáš Kučera. „I přes oznámení Prostějova a serveru hokej.cz k dohodě nedošlo a Žálčík prozatím zůstává členem kádru Motoru,“ objasnil situaci Kučera. 

Podrobnosti pro vás zjišťujeme.

Dále však:

České Budějovice získaly zajímavou posilu. Na měsíční hostování přichází z pražské Sparty Dominik Volek. Zpět do klubu se vrací také gólman Kváča. Během svého angažmá v Benátkách nechytal tak často. Proto se vrací do svého domovského klubu, kde by měl mezi tyčemi dostat šanci už brzy. 

Jestřábi z Prostějova od vysoké porážky 1:9 právě na ledě Motoru přistoupili k velkým změnám. Nejprve odvolali kouče Kamila Přecechtěla, kterého nahradil Pavel Arnošt, realizační tým doplnil David Kočí. Pod sportovním manažérem Jiřím Vykoukalem se houpe židle.

Co říkáte na nové posily Motoru?

1587 2